Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Intersid Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 4.71 din 7 pareri
Analizor pentru determinare hemoglobina Hemocue Hb201+
Brand
Hb201+
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Specificatie tehnica Hemocue Hb201+

Denumire echipament : SISTEM PENTRU DETERMINAREA HEMOGLOBINEI.

Descriere: Sistemul HemoCue Hb201+ este constituit din microcuve de unica folosinta, conţinând reactivi în formă uscată, şi un analizor construit special pentru acest scop. Microcuva se foloseşte la analiză atât ca eprubetă de reacţie cât şi ca cuvă de măsurare. Nu este necesar ca proba să se dilueze. Citirea concentraţiei de hemoglobină are loc în fotometru care urmăreşte reacţia şi arată rezultatul numai după încetarea reacţiei. Fotometrul este calibrat din fabrică faţă de metoda cianidă de hemiglobină (HiCN), care este metoda internaţională de referinţă pentru determinarea concentraţiei totale de hemoglobină în sânge.

Tip/Model:  Analizor HemoCue Hb201+
        Microcuve HemoCue Hb201+
Producator I Tara: HEMOCUE AB, SWEDEN

A. Caracteristici tehnice

Specificatii
Metoda: azide methemoglobin
Masuratori la 570nm si 880 nm. Fotometrele asigura  compensarea automata a turbiditatii.
Functioneaza cu adaptor CA sau 4 baterii de 1,5 V
Rezultat: afisare in  45 – 60 seconde
Domeniul de masurare: 0 – 256 g/l (0 – 25,6 g/dl). Rezultatele immediate si cu acuratete acopera intregul domeniu de masurare.

Acuratetea: Corelare de 0,99 la compararea cu metoda de referinta (metoda ICSH). Acuratetea sistemului s-a dovedit a fi de 1,5%.
Volumul mostrei: 10 l.

Materialul mostrei: Sange capilar, venos sau arterial.
Calibrarea: Analizoarele sunt calibrate din fabrica fata de metoda de referinta ICSH.Nu este necesara nici o calibrare sau manipulare a instrumentului (intre cuva/incarcarea cu reactiv).
Principiul: Reactia din cuva este o reactie de modificare a azide methemoglobinei. Membranele eritrocitelor sunt dezintegrate de catre dioxicolatul de sodiu, rezultand hemoglobina. Nitritul de sodiu schimba fierul din hemoglobina din starea feroasa in starea ferica pentru a forma methemoglobina, care apoi se combina cu azidul pentru a forma azide methemoglobina. Analizorul foloseste o metoda de masurare cu lungimi de unda de 570 nm si 880 nm pentru compensarea turbiditatii.
Dimensiuni: Analizorul  Hemocue Hb201+: 85 x 160 x 43 mm

Greutate: Analizorul  Hemocue Hb201+: 0.35 kg      
Energie electrica: preluata prin adaptorul HemoCue AC sau din baterii interne.

Depozitarea si cerinte de mediu:

Microcuva: Microcuvele se vor depozita la 15-30 C (59-86 F) intr-ul loc uscat. O data desvchis containerul, microcuvele sunt stabile timp de trei luni. Containerul trebuie tinut intotdeauna inchis.
Fotometrul: Fotometrul poate fi tinut la temperaturi de 0-50 C (32-122 F). Temperatura de folosire este de 15-40 C (59-104 F). Lasati fotometrul sa ajunga la temperatura ambientului inaintea folosirii.
Din Gura in Gura