Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Intersid Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 4.71 din 7 pareri
Analizor portabil glicemie Hemocue Glu 201+
Brand
Hemocue Glu 201+
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Specificatie tehnica Hemocue Glu 201+

Denumire echipament: SISTEM PENTRU DETERMINAREA GLUCOZEI.

Descriere: Sistemul  HemoCue G

lu 201+ pentru Glucoza in Sange este un sistem pentru determinarea valorii totale a glucozei in sange total. Sistemul consta in microcuve de unica folosinta care contin reactivi uscati si un  fotometru de utilizare unica. Microcuva servestre ca pipeta, vas de reactie si cuva de masurare. Nu este nevoie de diluare. Masurarea glucozei in sange are loc in fotometru, care urmareste evolutia reactiei si prezinta rezultatul numai atunci cand s-a determinat punctul final al reactiei. Sistemul este calibrat din fabrica in concordanta cu metoda chimica umeda bazata pe glucozo-dehidrogenaza, folosind hemolizarea si deproteinizarea.

Tip/Model: Analizor HemoCue Glu 201+          
       Microcuve HemoCue Glu 201+  
Producator I Tara: HEMOCUE AB, SWEDEN

A. Caracteristici tehnice

Specificatii
Masuratori la 570 nm si 880 nm asigura  compensarea automata a zgomotului de fond
Volumul mostrei: 10 l.
Materialul mostrei: Sange capilar, venos sau arterial.
Acuratete : indicele de corelare  r > 0,98 in  comparatie cu alte metode de laborator
Precizie : SD < 6 mg/dl
Rezultate : Analizorul afiseaza rezultatele intr-un interval de 40 – 240 second, functie de concentratia glucozei in sange
Calibrarea: Analizoarele sunt calibrate din fabrica cu o metoda chimica umeda bazata pe glucozo-dehidrogenaza, folosind hemolizarea si deproteinizarea. Nu este necesara nici o calibrare sau manipulare a instrumentului (intre cuva/incarcarea cu reactiv).

Dimensiuni: Analizorul  Hemocue Glu201+: 85 x 160 x 43 mm
Greutatea: Analizorul  Hemocue Glu201+: 0.35 kg      
Energia electrica: preluata prin adaptorul HemoCue AC sau din baterii interne.
Temperatura de lucru: 18-30 C (64-86 F).
Microcuvele HemoCue pentru glucoza
Descriere: Cuva este facuta din poliester si poate depozita pana la 5 L de sange. Cavitatea cuvei are inclus reactivul depozitat pe peretii sai interni. Proba de sange este absorbita in cavitate prin microcapilaritate si amestecata imediat cu reactivul. Distanta dintre peretii ochiului optic al microcuvei este de 0,16 mm, care permite determinarea fotometrica a glucozei in sange nediluat.

Reactivi: Saponin, NAD (dinucleotid adenin nicotinamidea), MTT (metiltiazolildipentuil tetrazolium), polipropilen glicol, clorid de amoniu si fluorid de sodiu. Amestecul de anzime: Glucoza dehidrogenasa, diaforaza si mutarotasa.

Depozitare si stabilitate: Reactivii continuti de microcuva Hemocue Glu 201+ sunt sensibili la umezeala si temeperatura. Culoarea reactivilor in stare uscata este galben pal. Depozitarea defectuoasa poate da cuvelor o culoare distincta de maro sau maro-albastrui iar aceste cuve nu trebuie folosite. Deoarece aceasta metoda de testare se bazeaza pe masurarea fotometrica, nu trebuie tinuta cuva de partea care se umple. De asemenea trebuie sterse toate substantele contaminante de pe suprafetele exterioare ale cuvei. Toate cuvele nefolosite trebuie sa ramana in ambalajul original. Folositi microcuvele HemoCue Glu201+ inainte de data de expirare. Data de expirare este tiparita pe fiecare ambalaj.

Depozitarea cuvelor tinute in flacon: Depozitati microcuvele HemoCue Glu 201+ intr-un frigider la 2-8 C (35-46 F) sau intr-un congelator la -18 C (-1 F). Notati: daca flaconul este luat direct din congelator, cuvele trebuie lasate sa ajunga la temperatura camerei (aprox. 30 minute) inaintea analizei. Cuvele tinute intr-un flacon desigilat sunt stabile timp de 30 de zile cand sunt tinute la frigider la 2-8 C (35-46 F). Dupa desfacerea sigiliului, flaconul poate fi tinut la temperatura camerei pana la 3 zile. Puneti capacul la loc imediat dupa ce cuva este extrasa din flacon.
Din Gura in Gura